Klump i underlivet nakenbilder påt

klump i underlivet nakenbilder påt

Er det normalt med kviselignende klumper i underlivet? Jeg er en jente som sliter veldig med kviselignende klumper i underlivet. De er større enn kviser og er på en måte mer inni huden dersom det gir mening. Underlivet til jenter har tre hull. Det er et urinrør som kan være plassert på litt forskjellige steder fra jente til jente, skjedeåpningen og anus som er rumpehullet. Jeg har sett en klump ved hullet til skjeden, er dette farlig? Hei, eg er ei jente på. Jeg merket nå i dag at jeg har en litt mellomstor klump Er det normalt med kviselignende klumper i underlivet? Jeg er en jente som sliter veldig med kviselignende klumper i underlivet. De er større enn kviser og er på en måte mer inni huden dersom det gir mening. Underlivet til jenter har tre hull. Det er et urinrør som kan være plassert på litt forskjellige steder fra jente til jente, skjedeåpningen og anus som er rumpehullet. Jeg har sett en klump ved hullet til skjeden, er dette farlig? Hei, eg er ei jente på. Jeg merket nå i dag at jeg har en litt mellomstor klump, ved underlivet. Jeg har hadt vondt der i noen dager uten å tenkt over det. Jeg har hatt en slik kul en gang tidligere, på størrelse med en liten ert. Gjemt under ytre lepper.

Har: Klump i underlivet nakenbilder påt

Nettopp derfor blir jenter redde, fordi det er noe de ikke er vant med. Det betyr at hvis man ikke klarer å slappe av i musklene i underlivet, og strammer veldig mye, så er det vanskelig å komme inn i åpningen. Uansett er anbefalingen at du får en lege til å se på dette når du har klumper slik at du får riktig diagnose og ikke minst rett råd om behandling. Den er en helt normal del av kvinne-/jentekroppen, og er ikke alltid merkbar. klump i underlivet nakenbilder påt

Klump i underlivet nakenbilder påt - Kan det være

Det er helt sikkert ikke noe galt, men det er som regel mer betryggende at dette har blitt undersøkt. Skjedekransen er svært elastisk og lett å tøye til siden, og det vil alltid være en åpning inn til skjeden. For å bli kjent med hvordan kjønnsorganet ditt ser ut kan et speil være til god hjelp.

Klump i underlivet nakenbilder påt - Kuler i underlivet

Pga jeg har fått mer og mer vondt de siste dagene. Underlivet har en følsom og tynn slimhinne som lett kan tørke ut og bli irritert ved for mye vask. Ved eggløsning slippes et egg og dette blir fanget opp av egglederen og kan møte en sædcelle og befruktes. I så tilfelle er det et råd at du la være å barbere deg en periode for å se om det blir bedre. Fysisk aktivitet som hopping og løping kan hjelpe. Når du er kåt vil skjeden bli lengre og mer åpen. Hvis du har sterke smerter i magen og samtidig har feber, er det viktig at du tar kontakt med lege eller legevakten raskt. Fra livmoren går det to lange thai massasje sarpsborg blond milf kanaler på hver side ut i magen og rett ved eggstokkene. Da er det litt vanskelig å si noe om hva dette kan være. Noen har store ytre og små indre kjønnslepper, andre har motsatt. Ved å vaske seg for mye i underlivet kan du få kløe og dette kan være med på å opprettholde plager som soppinfeksjon og bakteriell vaginose (skjedekatarr). Smerter i magen som oppstår månedlig kan skyldes eggløsninger. Så når jeg ser med speil der nede så ser jeg plutselig en rød stor klump inni skjeden. Den renser seg selv, så du skal aldri vaske eller skylle opp med dusjen inne i skjeden. Det er ingen som kan se om en kvinne har hatt samleie eller hatt noe i skjeden ved å undersøke underlivet.

Om klump i underlivet nakenbilder påt

Vis alle innlegg av klump i underlivet nakenbilder påt →

En Kommentar på “Klump i underlivet nakenbilder påt”

  1. Den ble mindre, men jeg merket. Veldig a den klumpen ligger akkurat. Det første du bør gjøre er.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *