Erotisk kunst sensuell massage

erotisk kunst sensuell massage

Forbrenningen av giftsstoffer intensiveres, og cellene blir frigjort fra alle slags avfall. Massasje lader oss med energi, gir oss vitalitet som følge av bedre blodsirkulasjon, oksygenutveksling på cellenivå og stoffskifte. Erotisk massage er en gensidigt fornøjelse og bogen her vil glæde og berige dit seksuelle liv og bringe din partner stor glæde og tilfredsstillelse. Effekten av tantrisk massasje vil føles I kroppen flere dager etter massasjen som en overraskende strøm av energi,  spontanitet, livskraft, vitalitet, lykke, kjærlighet, mental klarhet, tilstedeværelse og høyere bevissthet. Det er dermed den eneste guide til erotisk massage, som du nogen sinde får brug for.

Sessioner: Erotisk kunst sensuell massage

Andrew Yorke - forfatteren bag Kunsten at give erotisk massage - er ekspert i sexologi. Tantrisk massasje er en mystisk reise, en opphøyet form for dyp og intens kontakt mellom to mennesker. Gjennom sensuell berøring forsterket med massasjen vil du oppleve en økning av den erotisk energien og dennes harmoniske flyt gjennom kroppen. Den kan bringe oss i kontakt med våre innerste sirkler og vår sjel. Velkommen til Tantric Touch Studio Tantric. Erotisk massage giver gensidig fornøjelse. erotisk kunst sensuell massage

Videos

Gigi Love doing a sensual massage with happy ending.

Erotisk orgie: Erotisk kunst sensuell massage

I tillegg er massasje en flott måte å kombinere nytte med velbehag ved samtidig å gi oppmerksomhet til både kroppen og sjelen. Ved tantra massasje vil du oppleve imponerende effekter av å beholde den seksuelle energien i kroppen og omdanne den til en vibrerende energi. Massasje, praktisert som en kunst, gjør ikke bare at man slapper av i musklene, men også psykisk. Massasjen er basert på gjensidig tillit, intimitet og nærhet/tilstedeværelse i en varm, sensuell og hellig atmosfære som øker sensitiviteten og gir en følelse av velvære. Massøsen masserer også spesielle punkter på kroppen som har en terapeutisk effekt og som hjelper til med balansen og kontrollen over den seksuelle energien.

En Kommentar på “Erotisk kunst sensuell massage”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *