Enkle hvite kjoler norweigian

enkle hvite kjoler norweigian

Minnie er født to måneder for tidlig, og er ekstremt liten for alderen. Derfor må vi vente i Arusha nok en dag, før vi fikk tatt landcruiseren tilbake til Haydom i dag. Han har ikke fått noe navn, og vi antar at han er rundt tre måneder gammel. Pappa spurte hvorfor vi ikke brukte internettet inne i byen da det er så dårlig her. Så denne babyen kommer nok hjem til storfamilien etter noen måneder på CCU Posted in Tanzania Tagged Africa, Haydom, Orphanage, Tanzania, Volunteer Leave a reply Posted on by Maria's Adventure Reply Da er det nesten ei uke siden vi kom tilbake på Haydom, og bare. Dessuten har vi jo mye fritid, så det er egentlig veldig greit sånn sett. Etter flere timers humping i bagasjerommet til en landcruiser (skal aldri klage på norske veier igjen.) kom vi omsider fram. De prostituerte viste overraskende stor interesse for oss, da hvite folk betyr uendelig med penger her. Alle barna har sine egne historier og egne grunner for å være her, noe jeg skriver nedenunder. Og selv om den afrikanske kulturen er veldig annerledes, har vi fått noen venner!

Style Arkiver: Enkle hvite kjoler norweigian

Nå har jeg forresten fått den afrikanske kjolen min! Her om dagen fant vi for eksempel en afrikansk, eldre mann i masai-klær inne i gangen vår, hva han ville er vanskelig å si Interessant er det i alle fall! Resten av kvelden: Vi bruker masse tid på å lage mat (tar. Uansett, reisen gikk jo bra, og reisen tilbake til Arusha blir nå fly i steden for buss. Både Ingrid og jeg er ganske syke for øyeblikket, sikkert matforgiftning eller noe, så vi må ta det rolig til vi blir bedre. Posted in Tanzania Tagged Africa, Haydom, Tanzania, Travel, Volunteer Leave a reply Posted on by Maria's Adventure Reply I dag har vi besøkt en annen stamme, nemlig Hadzabe. enkle hvite kjoler norweigian

Videos

Elle Moon BBW With Sick Boy Hands Tied to Ankles and Dildo Fucked Tickling.

Barbarene er: Enkle hvite kjoler norweigian

I have a stash of their stuff in all the basic colors. Ellers har dagene gått med på soling, matlaging, sydd kjoler (til sydame) osv. Den er i myk bambus (viskose veldig behagelig, og fin i all sin enkelhet.

En Kommentar på “Enkle hvite kjoler norweigian”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *