Stjernetegn tyren kvinne bergen

stjernetegn tyren kvinne bergen

Hun ønsker også at du skal planlegge, men hun ønsker at du skal planlegge din helse og ditt velvære. Men bruk tid på å ta viktige avgjørelser som berører ditt eller andres liv. Begeret er også et symbol på følelser. På kongens trone, bak hans rygg, skimter man en kvinne, sommerfugler og to halvmåner. Ofte kommer dette kortet opp når det er advokater eller journalister som det legges. Du har en dyp sanselighet, og evne til å få ting til å spire og gro. Det å være allsidig og mangfoldig, kan gjøre at man mister konsentrasjonsevnen og blir handlingslammet. Hun er som en Venus eller Afrodite der hun sitter. Han skjærer tvers igjennom og han seirer. stjernetegn tyren kvinne bergen

Susan Allen: Stjernetegn tyren kvinne bergen

Kortet kan være en advarsel om at man bør beskytte seg selv, og ikke utsette seg for flere ubehagelige situasjoner enn nødvendig. Kanskje kan terapi være løsningen. Som fiende kan han være farlig og hevngjerrig. Her er det klarhet og tanke som gjelder.

Stjernetegn tyren kvinne bergen - Norsk Eskorte Bergen

Han er sjarmerende og morsom, men uoppnåelig. Hun er dronning og dette vet hun, så hun trenger ikke pryde seg med gull, ville dyr eller edle steiner. Ofte kommer dette kortet opp og forteller at det kan være en person født i Værens, Skyttens eller Løvens tegn.

En Kommentar på “Stjernetegn tyren kvinne bergen”

  1. Magikeren har alle elementer. Stjernetegn dyr skorpionen stigende. Denne skamløse filmen, big.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *