Sexy tits norges største pupper

sexy tits norges største pupper

Foreløpig har hun ikke rukket å ta noen ordentlige bilder med sine nye fordeler, men i helgen ble hun filmet av TV2 da hun var på modellsamling med Modelfactory på en hytte i Jotunheimen. Pamela Anderson er mitt store forbilde, og drømmen er selvsagt å komme i Playboy, fastslår bergensjenta Jeanette Sommer overfor OnlineMagasinet. Pamela er jo godt over 40 og fortsatt populær, så jeg tror ikke alderen min er noen hindring for suksess, avslutter silikonbaben. Jeg vet iallfall at jeg har 100 gram i hvert bryst mer enn Cathrine Aschim fra Robinson (foto til høyre sier søte Jeanette. Resultater: 3287334, forslag: store fitte lepper stor rumpe store pupper cartoon store pupper gravid store pupper moden store pupper amatør big natural tits stor dildo vakker stor fitte milf tenåring stor kuk moden tits james big c m store pupper dansk big tirs cameltoe fucking. Jeg er utrolig fornøyd med brystene mine.

Videos

Sissy Sniffs Poppers in Chastity Plays with Dildo. sexy tits norges største pupper

Store pupper: Sexy tits norges største pupper

Jeanette hadde 370 gram silikon i hvert bryst før hun la inn 800 under operasjonen i november. Jeg følte at jeg ville bli ordentlig voksen først. Den ferske glamourmodellen Jeanette Sommer (29) fra Bergen banker Robinson-Cathrine ned i bh-en når det kommer til puppestørrelse.

Norsk: Sexy tits norges største pupper

Det er ikke like lett å få tak i noe som passer her i landet, men det finnes heldigvis bra utvalg i utenlandske nettbutikker. Dermed er hun garantert den norske modellen med mest plast i puppene akkurat. Legen har sagt at nå får det være nok, og jeg har ingen planer om større pupper nå, fastslår 29-åringen, som har startet modellkarrieren sent i livet. Selv syns jeg faktisk ikke de er så store, men jeg blir jo lagt merke til, innrømmer bergensblondinen, som til daglig jobber hos NAV.

En Kommentar på “Sexy tits norges største pupper”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *