Sex skien gravid uke 8 menssmerter

sex skien gravid uke 8 menssmerter

Deretter dabbet de litt av, men sist jeg kjente var kun for. Først kan jeg jo si at eggløsningssmertene (som jeg alltid har aldri gikk over denne gangen. Det er lett å si, det vet jeg, men man må prøve. 1 uke siden(er nå 141 uker gravid). Dog skjønner jeg din bekymring veldig godt - tro meg, jeg har selv vært sliter og bærer nå på en ivf-baby, så den frykten har jeg kjent på nå en god stund. Og "smerter" av diverse slag vil du kjenne mye av fremover. En annen interessant ting jeg la veldig godt merke til denne PP, var at jeg var iskald på beina hele tiden. Og det gjorde det til slutt! Kanskje en dag eller to med pause 3-4-DPO, og så påan igjen. Ellers ingenting å nevne, utflod helt normal, hverken festeblødning eller spotting sålangt.

Sex skien gravid uke 8 menssmerter - Gravid Uke

Gratulerer igjen med positiv test - synes alltid det er ekstra hyggelig når slitere og "prøverørere" får det til. Du bør åsså tenke på at om du blir rådet av noen på forumet om å snakke med legen din, så er det ikke for ingenting at du får det rådet. Jeg var helt sikkert på at løpet var kjørt, for menssmertene var ganske kraftige og hyppige de første ukene. Her inne er det mange med mye og forskjellige erfaringer, men det blir jo til syvende å sist opp til deg selv å vurdere hva du vil gjøre.

Videos

Pale skin wife with red pussy POV anal sex with long dick.

Sex skien gravid uke 8 menssmerter - Fostrets

Jeg har stadige "tak" både i magen og ryggen, men jordmor har forsikret meg om at det er helt normalt. Mitt eneste råd til deg er å prøve å slappe av, tenke positive tanker og nyte det faktum at du faktisk er gravid. Da jeg ble gravid nå i oktober var faktisk mensmurringer og vond korsrygg to av de tegnene jeg hadde på graviditet. Dette ble langt, men håper du blir litt mer beroliget. Masse lykke til videre i gravidteten.

Menssmerter: Sex skien gravid uke 8 menssmerter

Kan ikke drive og ringe lege i tide og utide heller, og så har jeg ikke så mange i omgangskretsen jeg kan spørre om småting, så da spør jeg litt her heller. Du trenger ikke ringe legen hver gang, det holder å snakke med jordmor, hun kan hjelpe deg vettu: Bedre å spørre for mye enn for lite, samme hvor dumt du selv synes spørsmåldet. Så gikk det slag-i-slag med smerter/stølhet i korsryggen fra ca 5DPO, smerter i brystene fra ca 6-7DPO, noe som bare ble verre og verre.

En Kommentar på “Sex skien gravid uke 8 menssmerter”

  1. Erotisk massage hua Hårete fitte. Annonser sex gravid uke 8. Hva skjer med fosteret/barnet når.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *