Menssmerter gravid uke 4 art hegre

Jeg har ventet sinnsykt lenge på denne datoen nå, og vært ekstra på tuppa de siste ukene. Oppe hele natten med en gutt som ikke sover, og grusomt kvalm hele dagen. Det blir tyngre for hver dag som går nå, bare å puste føles tungt innimellom! Blir jo selvfølgelig bekymret da, men de to siste dagene har jeg kjent nok bevegelser til at jeg vet at han har det bra. Nene Supermedlem Postet i Ukategorisert Kommentarer 1 Postet kl 20:17 av Nene Status: 345 Tegn: Spark og hikking. Ikke helt det samme å være gravid med en aktiv 1-åring som ikke sover, gitt.

20 Ting Jeg: Menssmerter gravid uke 4 art hegre

Jeg er knapt halvferdig med strikkesettet til babyen, så der må jeg sette i gang med turbofarten også. Klokka er nå 09:10. Slitsomt nok å dra med.

Menssmerter: Menssmerter gravid uke 4 art hegre

Urinen var fin, blodtrykket var fint. Deilig at det går mot slutten nå - bare 39 dager igjen til termin! Februar Legetimen på onsdag gikk veldig fint! Vet de liker å sette meg tilbake. Barnesete: Dyrebar last, her er rådene.

Hvor lenge før: Menssmerter gravid uke 4 art hegre

Og så planlegger jeg utskrapningen i hodet mitt. Jeg savner å kunne bevege meg uten smerter. Vi fikk to ultralyder - en for vekstkontroll og en for sjekk av blodgjennomstrømninga. Det kjennes ut som jeg har fått en halsbetennelse. Den presser godt opp i ribbeina, klarer sphinx toalett linni meister sang ikke å sitte fremoverbøyd eller bøye meg ned. Både jeg og samboer har vært særdeles sent ute med både vasking, pynting og julegaver, så vi holdt på til.3 i natt. Nå er de ofte kombinert med menssmerter. Vi er like barnlige begge to, elsker å glede oss over små. Pupper lekker litt om natten Dager.

En Kommentar på “Menssmerter gravid uke 4 art hegre”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *