Kontaktannonser oslo cuckold sex

kontaktannonser oslo cuckold sex

Hennes våte fitte mottok pikken uten vanskeligheter og hun begynte et vilt ritt. Hun satte seg på ansiktet og jeg slikket skammleppene hennes litt opp og ned, lot ikke tungen trenge innenfor, jeg ville trekke det hele litt. Mari dro hjem og jeg måtte rekke toget. Sånn, nå går ikke du noe sted sa hun og smilte til meg, før hun skrevet over ansiktet mitt, Slikk musa. Liker du det du ser? Det er vel det? Pikken sto snart som den skulle og jeg kjente jeg snart ville komme, hadde jo gått med ballespreng i hele dag.

Videos

Make Him Cuckold - Jealous gf revenge cuckold sex.

Kontaktannonser oslo cuckold sex - Cuckold.no Skandinavias

Jeg kjente en tunge langs skaftet mitt, jeg tittet med, men så bare rumpehullet til tante. Mari spurte om jeg hadde noen kjæreste, jeg sa som det var at det hadde jeg ikke. To uker senere var vi framme ved hytta vår, foreldrene mine og jeg. Jeg trenger en liten hvil først!

Par s: Kontaktannonser oslo cuckold sex

Jeg åpnet øynene mine og så rett i ansiktet på tante. Jeg var blitt helt svimmel. Jentene var også ferdige. Jeg ble rød i hode da jeg kjente hvordan lemmet mitt presset mot buksen.

Kontaktannonser oslo cuckold sex - L

Mari kjørte musa hardt mot min munn i rytmiske bevegelser. Du må svare fort, for jeg er så kåt nå! Etter en liten stund reiste hun seg. Er også åpen for andre ting, bare fantasien setter grenser! Vel borte ved telefonen snudde jeg ryggen til Mari og tok opp røret. Vi ble liggende å hvile litt. Jeg kjente at spruten snart kom og trakk meg rolig ut, runket pikken noen ganger å lot rumpehullet hennes fylles med sæd, som mote lokale folk gratis drøbak igjen rant ned og blandet seg med saftene Mari grådig slurpet i seg. Vær forsiktig du nå, så jeg ikke kaster meg over deg igjen! Jeg stakk tungen ut og fant fitta hennes. Jeg smilte lurt, dette var perfekt. Jeg snudde meg rundt for å finne sjampoen. Hun var helt naken under. Jeg kledde på meg og gikk spent ut i stuen. Hun var det deiligeste jeg hadde sett. Jeg ristet på hode og smilte. Fortell meg også når vi kan møtes, jeg har leilighet vi kan treffes. Samtidig med hennes egen orgasme raste, kjente jeg hvordan ballene knøt seg og pikken vokste enda mer. Sa hun og slapp taket.

En Kommentar på “Kontaktannonser oslo cuckold sex”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *