Hvor lang er skjeden må ha det

Tok lenger tid for hver fødsel før magen trakk seg sammen, og for hver fødsel har den blitt mindre og mindre "normal". Sekretet gjennom syklusen i sammendrag: Ikke fruktbar : Skjeden føles tørr, og det er lite eller ingen utflod. Ved å observere forandringene i livmorsekretet kan du få god informasjon om når du sannsynligvis er mest fruktbar. Før langfingeren inn i skjeden vær forsiktig hvis du har lange negler. Sekretet gjør det også mulig for spermiene å overleve i opptil fire-fem dager inne i kroppen din. Du kan bruke en alminnelig notisblokk eller en kalender, lage et skjema i Excel, eller bruke et ferdig skjema på internett.

Hvor lang er: Hvor lang er skjeden må ha det

Hvis du er en av dem skal du betrakte de dagene da sekretet er våtest (melke- eller vannaktig) som dine mest fruktbare dager. Ettersom du kan ha fruktbart sekret i et veldig kort tidsrom, bør du sjekket sekretet både morgen og kveld hver dag. Det er først og fremst beregnet på føring av temperaturmålinger, men det er også velegnet til å holde oversikt over andre fruktbarhetstegn. hvor lang er skjeden må ha det hvor lang er skjeden må ha det

Hvor: Hvor lang er skjeden må ha det

Ettersom dagene går blir derimot sekretet mer og mer fuktig. Det kan være et poeng under deres sameleie at dere finner en stilling hvor dette kan skje på beste måte. Mest sannsynlig betyr det at kroppen begynte å forberede eggløsning, men av en eller annen grunn ble ikke egget sluppet og kroppen prøver på nytt noen dager senere. Vanligvis kommer eggløsningen på den siste dagen med eggløsningsslim, eller dagen etterikke nødvendigvis den dagen du har mest sekret, eller når det er mest strekkbart. Det er også lurt å bruke eggløsningstester samtidig til å bekrefte informasjonen du får fra sekretet. Fruktbart sekret blir ikke sugd opp av dopapiret når du tørker deg, men blir liggende i en klump oppå det.

En Kommentar på “Hvor lang er skjeden må ha det”

  1. Hvor lang er skjeden?. Hvor lang er kjeden?. Er det farlig å stappe.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *