Nuru massasje i oslo møtteplassen

nuru massasje i oslo møtteplassen

La friste av en massasjesesjon og nyt til fulle noen av de beste brukte øyeblikkene i livet ditt. Utføres tantra massasjen regelmessig vil man kunne få helbredende effekter på psyken,  den mentale helsen og bringe deg til åndelige nivåer. Denne imponerende effekten ved tantra kalles seksuell kontinens. Tantrisk viser at seksuell energi er en naturlig del av våre liv. Oslo som er en veldig spesiell opplevelse og som vil lede deg fra det rent fysiske nivå hele veien opp til et spirituelt nivå. Tantrisk massasje er en fantastisk måte å oppleve den erotiske energien på i en avslappet tilstedeværelse og med mye kjærlighet. Ved tantra massasje vil du oppleve imponerende effekter av å beholde den seksuelle energien i kroppen og omdanne den til en vibrerende energi. Massøsen masserer også spesielle punkter på kroppen som har en terapeutisk effekt og som hjelper til med balansen og kontrollen over den seksuelle energien.

Nuru massasje i oslo møtteplassen - Thongs and

Ved å øke blodsirkulasjonen i områder som blir massert, bidrar det til å fjerne giftstoffer og det øker utskillelsen av serotonin, lykkehormonet som holder oss beskyttet mot depresjoner og psykiske lidelser. Den kan bringe oss i kontakt med våre innerste sirkler og vår sjel. Massasjen er basert på gjensidig tillit, intimitet og nærhet/tilstedeværelse i en varm, sensuell og hellig atmosfære som øker sensitiviteten og gir en følelse av velvære.

Videos

Blonde Teen Casi James Nuru Massage and Blowjob.

Escorts: Nuru massasje i oslo møtteplassen

Gjennom sensuell berøring forsterket med massasjen vil du oppleve en økning av den erotisk energien og dennes harmoniske flyt gjennom kroppen. Tantrisk massasje er en mystisk reise, en opphøyet form for dyp og intens kontakt mellom to mennesker. Tantrisk massasje er inspirert av tradisjonell tantra, en tradisjon som vår massasje terapeut har studert over lang tid. Gjennom tantra massasje vil denne energien bre seg ut i hele kroppen og gi en rekke positive effekter.

En Kommentar på “Nuru massasje i oslo møtteplassen”

  1. Tantrisk massasje oslo sentrum, studio massage.. Velkommen til Tantric Touch Studio Tantric.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *