Deilige damerumper vi menn piken 2013

Se de usensurerte bildene fra Gatebils frekkeste sceneshow. Gjør deg interessant, gi litt og litt. Første gang hun poserte for et magasin, var altså i Vi Menn, i mai. Det var vel ikke så uventet at Ariel vant. Ja, hehe, det stresser meg ikke. Se flere bilder av Klaudia her. Siste babe ut er Sabina Wold (19) fra Kristiansand. Hun var først ute til å ha sex på Paradise Hotel i fjor, og i Omag sin julekalender kom hun med noen gode råd til norske menn om sengekosen.

Deilige damerumper vi menn piken 2013 - Omag

Tittelen ble et plaster på såret etter at modellen ble diskvalifisert fra den norske «Miss World»-finalen etter å ha kastet klærne i magasinet året før. Jeg hadde litt problemer den første gangen, for Vi Menn. Vi Menn selv har foreløpig ikke offentliggjort resultatet, men våre kilder er sikre i sin sak.

Deilige damerumper vi menn piken 2013 - Omag - Her

deilige damerumper vi menn piken 2013 180
Drammen sex bilder av nakne norske jenter 326
deilige damerumper vi menn piken 2013 Oljemassasje oslo danske erotiske filmer
Deilige damerumper vi menn piken 2013 For eksempel når det kommer til sex da, start med å kysse meg - men ikke spis meg opp. Det blir veldig vanskelig å slå de andre fine Vi Menn-jentene, men jeg skal gjøre mitt beste, og er veldig fornøyd uansett med finaleplass, kommenterer hun. I desember var hun også «julebabe» i Onlinemagasinet. Tradisjonen tro er det tolv jenter som er nominert, og det er publikum som stemmer frem vinneren. Gi meg en smakebit på hva jeg kan.
Maren Stornes (27) fra Fredrikstad er en av veteranene i babe-bransjen. 21-åringen har også fans mange steder i landet, siden hun blant annet har bodd lenge både i Vesterålen og på Sørlandet. Hun har prydet forsiden til Vi Menn mange ganger. Men ikke alt fra første stund. Det var merkelig å vise puppene første gang. Storeslem for Klaudia Burman? Og familien og venner har ikke noe i mot det, jeg free animal porn videos nakne damer video får mye støtte, sa Klaudia til Side3 i et tidligere intervju. Silje Yri (23) fra Eidsvoll er kanskje Norges deiligste kassadame, og velkjent for alle som har vært på Gatebiltreff. Sist uke ble avstemningen for årets Vi Menn-pike avsluttet, og etter det vi i Omag har fått vite fra flere kilder var det nettopp Ariel som fikk flest menn til å ta frem mobiltelefonen for å stemme. Babe Adventure, så undret vi i Side3 oss på om Klaudia kunne være. Blant de nominerte finner vi den nyslåtte modellen Klaudia Anna Burman, som ingen ante hvem var før i 2013. Jeg står midt oppi flytting så jeg får ikke sagt noe om det akkurat nå, sier en opptatt Maren da kontakter henne for å høre hva hun mener er hennes største fordeler.

Om deilige damerumper vi menn piken 2013

Vis alle innlegg av deilige damerumper vi menn piken 2013 →

En Kommentar på “Deilige damerumper vi menn piken 2013”

  1. VI menn pike. Superdeilige, cecilie Nathalie Synstad. Brasil- rumper kjemper om.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *