Tone damli aaberge toppløs sexy kjole

tone damli aaberge toppløs sexy kjole

Hard måned, den siste uken har artisten blitt observert på flere fester i hovedstaden, og hun innrømmet at juni er en travel måned. Foto: FameFlynet Vis mer ruter OG metallisk: Til venste er Tone kledd i Skjorte fra Ricco Vero, skjørt fra Tommy Hilfiger og sko fra Zara under semifinale. Juni er en hard måned for oss artister. Stem på din favoritt nederst i saken. Fikk skryt, det var Damli Aaberges manager, David Eriksen, som hadde satt sammen artist-programmet. Han har også jobbet i studio med bloggeren Emilie Nerengs manager, og det ryktes om at bloggeren kanskje skal gi ut album. Da sier hun og typen at tone skal gå toppløs «. Det hindrer meg ikke å gjøre jobben min.

Tone damli, aarberge: Tone damli aaberge toppløs sexy kjole

Selvfølgelig har motefaktoren også vært høy i årets «Idol». Til høyre i jakke.1 Philip Lim, topp fra Zara, skjørt fra Jofama og sko fra Aldo under finalerunde. Vis mer, siden, tone sitter bak et dommerbord mesteparten av tiden, er det bare overkroppen som synes. SE bilder FRA festivalen HER: 3344. Foto: Se og Hør/FameFlynet. tone damli aaberge toppløs sexy kjole

Videos

Yanks Kimberly Kole on the Counter.

Tone damli aaberge toppløs sexy kjole - Tone var

Tone kåret til «Årets best kledde» av Se og Hørs Motepoliti Jan Thomas. Jeg kan love at hun kommer til å være enda flottere enn vanlig på fredag. Jeg skal blant annet ha flere konserter, forteller hun.

Tone damli aaberge toppløs sexy kjole - Ts

SeoghØ: I hele høst har, tone, casual dating gratis sarpsborg damli, aaberge (26) vært dommer i TV2-programmet «Idol». Jeg gleder meg veldig til å stå på scenen, jeg er faktisk kjempespent. Til høyre er hun i topp og bukse fra Designers Remix, smykke fra Saint Laurent og sko fra Acne i finalerunde. Om det blir noe ferie privat så blir det i så fall å være her eller i Tønsberg, for jeg har ikke planlagt noen langturer. Det finnes ikke grenser for hverken artister eller media. Stylist Line Langmo har kledd opp popstjernen under hele sesongen og forklarer at antrekkene er et samarbeid mellom. Her får du Tones«Idol»-antrekke fra topp til tå! Vi må dra på litt ekstra når det er finale, smiler hun. LÅRHØYE STØvletter: Til venstre er TV-dommeren iført genser fra Baum und Pferdgarten, skjorte fra fwss, skjørt fra Maje, smykke fra BoBi Jewelry og sko fra Stuart Weizman i finalerunde. Foto: Elin Reitan (se bildekarusell fra festivalen under bildet). Knallfarger: Bildet til venstre viser, tone i jakke fra Acne, topp fra Zara, bukse fra Virgine Castaway og sko fra Giuseppe Zanotti i finalerunde. Vis mer, statement-kjeder gjør seg godt på skjermen. Vis mer, sORT OG gyllent: Til venstre er Tone i overdel og bukser fra Ganni, øredobber fra og sko fra Aldo under finalerunde. Etterpå blir det rett til Hamar, hvor jeg skal holde konsert, så det er fullt kjør, forteller Damli Aaberge og smiler. Se bilder fra festivalen nederst i saken! Les også: Kveldens hotteste. Damli Aaberge tok seg tid til å prate med Nereng, og hun hadde bar godord å komme med. Til høyre i kjole fra Alice and Olivia, belte fra Sophie Humle og samme støvletter i finalerunde. Jeg har alltid med flere alternativer, og så ender opp med det hun føler seg mest komfortabel med.

Om tone damli aaberge toppløs sexy kjole

Vis alle innlegg av tone damli aaberge toppløs sexy kjole →

En Kommentar på “Tone damli aaberge toppløs sexy kjole”

  1. Video originally published on on. Tone Damli måtte tenke kjapt.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *