Reklamekampanje norske jenter i bikini

reklamekampanje norske jenter i bikini

Det har ikke lykkes DinSide å få snakke med noen i norske Bestseller. "Hurra, nå er endelig bikinisesongen her". Hun sier at reklamer med for eksempel lettkledde kvinner ikke uten videre blir kjønnsdiskriminerende etter loven, så lenge innholdet i reklamen har en sammenheng med produktet. Om ikke, vil de vurdere bøter. Det finnes ingen logikk i å bruke en bikinimodell i salg av herreklær, sier Anja Rolland, feministisk ansvarlig i Rød Ungdom, til Dagbladet. Rød Ungdom raser mot klesgigantens nye film. Børresen er også svært kritisk til rosabloggerne som, etter 30 år med kvinnekamp i landet, fremstår som utelukkende opptatt av utseende. Holdninger vises i små ting, som denne kampanjen skriver hun. Lene Alexandre mener plastisk kirurgi er helt feil vei å gå hvis man sliter med selvfølelsen. Annonsører er påbudt å "sørge for at reklame ikke er i strid med likeverdet mellom kjønnene, og at den ikke utnytter det ene kjønns kropp eller gir inntrykk av en støtende eller nedsettende vurdering av kvinne eller mann".

Uten trr: Reklamekampanje norske jenter i bikini

Norske jenter gruer seg til årets bikinisesong. Rosabloggere er ikke eksperter, leserne svarte: 649 personer svarte på undersøkelsen. Pass deg for snikreklamen - nå kommer produktplasseringen i norske TV-stuer. Mannen er kul og formidler en stemning, mens kvinnen er mer kropp og hylet kan assosieres med nytelse, utdyper Wiik overfor NRK. Mange unge jenter lyver til vennene sine for å slippe å være med på stranden. Statistikken viser: På kunne våre lesere svare på 25 spørsmål om kropp og selvtillit.

Reklamekampanje norske jenter i bikini - Superfrekk

Når vi trener produserer vi endorfiner som gir oss et kick og gjør oss ekstra fornøyde. En tredje viser en jente som overraskende får iste helt over seg mens hun ligger og soler seg. I dette tilfellet er det vel særlig spørsmål om hvorvidt bildet «utnytter det ene kjønns kropp» altså kvinnens, og dermed «er i strid med likeverdet mellom kjønnene sier Nergård. Satt sammen forteller disse to bildene en historie jeg ikke synes Tine burde assosiere seg med.

Om reklamekampanje norske jenter i bikini

Vis alle innlegg av reklamekampanje norske jenter i bikini →

En Kommentar på “Reklamekampanje norske jenter i bikini”

  1. Lag dette nettstedet ekstremt. Norske jenter i bikini.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *