Norske forum cyste i underlivet

norske forum cyste i underlivet

Jeg var 14 år, da jeg pludselig en dag fik blindtarmsbetændelse og skulle hasteopereres, for at undgå den sprang. De bliver hurtigt enige om at den skal fjernes NU, da den var meget stor! Jeg er ikke gravid, ikke i nærheden af min menstruation og jeg har ikke taget nogle mediciner eller noget som helst. Det er det værst jeg nogensinde har været igennem og jeg ville ønske det var blevet stoppet i tide, så jeg ikke skal igennem kunstigbefrugtning når jeg skal have børn, og måske også kunne have undgået alle de stærke smerter. Kirurgisk indgreb Din læge kan vælge at fjerne en cyste på æggestokken, hvis: Cysten er stor og ikke ligner en funktionel cyste Cysten vokser Cysten ikke forsvinder i løbet af 2-3 menstruationscyklusser Cyster, som forårsager smerter eller andre symptomer kan også fjernes ved et kirurgisk. På det tidspunkt havde jeg ondt mindst 3 gange om ugen, så ondt at jeg intet kunne.

Cyste i: Norske forum cyste i underlivet

Here it goes: I midt november 2014 var jeg hos lægen pga problemer med at blive gravid. Havde aldrig været på hospitalet før, så det var en stor ting at skulle opereres. Nu tænker jeg jo - hvad nu hvis den er sprunget og min æggestok tager g er meget nervøs og kan ikke forstå at jeg ikke blev undersøgt nærmere. Dette skyldes, at de er hormonpåvirkelige og ofte forsvinder af sig selv eller ved hormonbehandling. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Videos

MonicaMilf in naughty and wet carwash fucking! norske forum cyste i underlivet Begge kirurgiske indgreb kan muligvis sikre, at du thai erotic massage fitte porn bibeholder din frugtbarhed ( fertilitet hvis du stadig er i den fødedygtige alder. De regnere med der var kræft i cysten. Det er bare så væmmeligt. Februar, altså om 6 dage fra idag. Ej, jeg kan slet ikke overskue det. Men har den opfattelse, at hvis lægerne tror den kan gøre skade, så fjerner de den. Specielt ældre kvinder har tendens til at udvikle kræft i æggestokkene. Eller har et bud på hvad det kunne være?

En Kommentar på “Norske forum cyste i underlivet”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *