Mr kvalitet uformeller sarpsborg

mr kvalitet uformeller sarpsborg

I bak-kant vil auditoriet bli festet til heissjakt og andre plasstøpte konstruksjoner som skal hjelpe til med bæring og rotasjonsstabilitet av konstruksjonen. Løsningene har eksakt samme akseoppbygning og statiske system, det som utgjør forskjellen på dem er valg av tak og gulvoppbygning. Vi gjør oppmerksom på at mer nøyaktige beregninger kan føre til en slankere konstruksjon. Vårt hovedfokus ble til slutt å konstruere et bæresystem som utseendemessig ikke tok for stor plass! Konklusjoner i denne rapporten er å anse som veiledende, da vi kun har overslags dimensjonert konstruksjonen ved hjelp av beregningsprogram.

Mr kvalitet uformeller sarpsborg - Mr.TraffiQ Trafikkskole

Telefon:, du får time på dagen hvis du ringer innen.00. Lørdag og søndag ved behov. Det horisontale bæresystemet består hovedsakelig av at tak og gulv vil fungere som stive skiver. Dette er forutsetninger som kan være vesentlige for videre utvikling av prosjektet. mr kvalitet uformeller sarpsborg

Sarpsborg: Mr kvalitet uformeller sarpsborg

Ved hver 1200mm regner vi altså at TRP-plater blir skutt fast i overflens, det vil si i hver skjøt av platene. Den heldige som blir trukket ut får. Byggets vernestatus tillater ikke omgjøring av de utvendige fasadene, noe som gjør at det nye bæresystemet må plasseres på innsiden av det gamle. En tredje variant som var nevnt kan være å snu auditoriet 180grader horisontalt, noe som gjør at det blir mulig å bygge inn et utvekslings fagverk i gulvet.

En Kommentar på “Mr kvalitet uformeller sarpsborg”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *