G punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg

g punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg

Det er best å vente med stimuli av G-punktet til kvinnen er seksuelt opphisset. Kanskje kan du gjøre det på deg selv, men tror ikke det blir den helt samme nytelsen? G-punktet ligger oppe i fremre skjedevegg, i det bløte vevet mellom skjeden og urinrøret og er egentlig et svamplegeme. Mer fra : Kilder: G-punktets hemmelighet, Wikipedia. Det er g-punktet regner jeg med, for det er der han kjenner nytelsen. Det er den lille knop, der sidder øverst, hvor de indre skamlæber mødes. Klitoris, klitoris er det mest kendte af de kvindelige lystpunkter.

Slik: G punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg

Fortsett derfor med å stimulere G-punktet hennes gjennom den første orgasmen, og inn i den neste. Fingrene presser først ganske lett mot den fremre skjedeveggen samtidig som de glir frem og tilbake i skjeden. La to fingre gli forsiktig inn i skjeden hennes, med håndflaten opp. Men mænd får langt mere ud af det pga. Du vil kanskje føle myk hud mot fingertuppene, og noe som kjennes både bløtt og ruglete. g punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg g punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg

G punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg - G - punkt

I kan også prøve med missionærstillingen garneret med et par puder under din bagdel, eller du kan sidde ovenpå ham med hovedet vendt mod hans fødder. Kvinnen bør ligge på ryggen med knærne bøyd og fotsålene nede på sengen. Ved fortsatt stimulering av G-punktet hevder mange kvinner at de kjenner en intens lystfølelse bre seg i underlivet, og denne lystfølelsen kan til slutt utløse orgasme. Da er det lurt å vente til følelsen går over, eventuelt å gå. Da vil området svelle opp og føles fast og rundt. Inne i selve urinrørssvampen ligger flere kjertler.

Intim - Menn: G punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg

Overflaten er noe mer ru enn skjedeveggen for øvrig. Noen forskere omtaler G-punktet som «gynekologiens UFO». Og press dem ganske lett mot den fremre skjedeveggen. Helt seriøst så husker jeg ikke hvordan jeg gjør det på han liksom. Om G-punktet eksisterer eller ikke har vært diskutert siden 80-tallet. Forsøk å holde en jevn rytme samtidig som du øker trykket litt her. Noen er veldig følsomme og reagerer lett på stimulering, mens andre knapt reagerer på noen form for stimulering på grunn av mindre følsomhet. Legg gjerne en liten pute under rumpa hennes for å løfte underlivet litt. Det sies at g punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg seksuell stimuli av G-punktet kan gi noen kvinner en mer intens orgasme enn ved stimuli av klitoris. P-punktet er det, der bevirker, at nogle kvinder sprøjter, når de kommer i stil med mandens ejakulation. Før en-to fingrer inn i skjeden med håndflaten opp. Ved fortsatt stimulering av G-punktet etter denne orgasmen, er det mulig at du kan gi henne en ny orgasme kort tid etterpå. 4-5 cm inne i skjeden. Men nerverne sidder yderligt i anus, og derfor nyder nogle kvinder analsex. Det er ikke noe spesielt punkt jeg har rørt ved, har bare først tukla litt på utsida og gjort ham opphisset, så har jeg puttet fingeren seint inn så langt jeg kommer. Om hun ikke er blitt våt under dette "forspillet så kan man bruke en vannbasert krem på fingrene.

Om g punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg

Vis alle innlegg av g punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg →

En Kommentar på “G punkt hos kvinner rachelnordtomme.blogg”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *