Betydningen av navn nord trøndelag

betydningen av navn nord trøndelag

Bortsett fra Alice og Vincent, som ikke har slått an i Norge foreløpig navnene er på henholdsvis 156. Dagen feires blant annet med champagne, massebading og ikke minst avduking av det nye byskiltet på Orkanger torg slik at alle turister som lurer, faktisk kan se det er. Til sammenligning fikk nær 6 prosent av jentene navnet Anne på 1950-tallet. Aksel fortsetter oppover og er ny på topp. Det å bli by har ingen økonomiske konsekvenser, og har heller ingen juridiske eller forvaltningsmessige konsekvenser. Mære kirke i juli 2006. Der heter det at en kommune med mer enn 5000 innbyggere «kan ta i bruk benevnelsen by dersom den har bymessig tettsted med handels- og servicefunksjoner og konsentrert bebyggelse».

Norske GÅRDS: Betydningen av navn nord trøndelag

Inderøy er i dag en halvøy, men i tidligere tider må dette ha vært en ekte øy (før landhøyningen gjorde den landfast). Begge tallene er litt lavere enn forrige. Lukas skal ha skrevet både Lukasevangeliet og Apostlenes gjerninger. Og det til tross for at det kun bor drøye 1500 personer der (per.1.2012). Grunnen til at lille Kolvereid kan kalle seg by er fordi Nærøy kommune har over litt over 5000 innbyggere. betydningen av navn nord trøndelag

Videos

AVN AEExpo Day 4 Nikki Phoenix. betydningen av navn nord trøndelag

Geodataplan, nord-Trøndelag: Betydningen av navn nord trøndelag

Siden vi erfaringsmessig arver navnemoter fra nabolandet i øst, er det spennende å følge deres utvikling. Navnet betyr «mann fra Lucania». 4 Sparbu kommune ble opprettet i 1837 ved innføringen av formannskapslovene.

Om betydningen av navn nord trøndelag

Vis alle innlegg av betydningen av navn nord trøndelag →

En Kommentar på “Betydningen av navn nord trøndelag”

  1. Av navn på -stad finnes det. Betydningen av dette navneleddet.. Trøndelag ) og -bø (Vestlandet, nord.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *