Thai massasje fredrikstad sexse

thai massasje fredrikstad sexse

På grunn av sin lange utvikling finnes det forskjellige teknikker man benytter seg av i thaimassasje, med trykk påført av både føtter, håndflater, albuer, knær, tomler, underarmer og hælen. Det gir mye glede å se at mine behandlingsmetoder virker og at mine kunder er fornøyde. Jump to, press alt / to open this menu. Timebestilling på mobil tlf: (SMS). Tjenester, fredrikstad massasje og muskelterapi tilbyr flere ulike behandlinger til sine kunder; refleksologi, rygg/nakke/skulder og tradisjonell thai massasje. Jeg begynte med massasje for 12 år siden, og tok min utdannelse først i Thailand og senere i Praha. Vi er to flotte damer som er utdannet massør, og har lang erfaring.

Thai massasje fredrikstad sexse - Fredrikstad, thaimassasje, thai

Gjennom en thaimassasjebehandling tilføres helheten næring av hyppig berøring over hele kroppen. Warm oil massage 1h 600kr 30 min 400kr. Vi holder til i Brogata 19,1608. Et av de mest legende midlene er berøring, det lindrer, frigjør og trøster. thai massasje fredrikstad sexse

Fredrikstad Massasje: Thai massasje fredrikstad sexse

Alltid ledig og gratis parkering.Velkommen. Massasje har en god effekt på mange forskjellige problemer du måtte ha, om det er vondt i Ryggen, depresjon og veldig mye annet så prøv. 12.0-18.0( avtale )sen Oss en SMS eller ring oss. M/fredrikstadmassasje om meg, mitt navn er Suchada og jeg er daglig leder for "Fredrikstad massasje og muskelterapi". Facebook 2018, photos, posts, aroma massage 1h 600kr 30 min 400kr. Lover deg god service.

Hegre Archives: Thai massasje fredrikstad sexse

Vi vil at du skal være ekstra godt fornøyd, slik at du kommer tilbake til oss. Etter å ha fått hjelp med migrene av en terapeaut for 14 år siden, bestemte jeg meg for å utdanne meg slik at jeg selv kunne hjelpe andre med de samme problemene. Vi kan love deg en god og herlig opplevelse her hos oss.

En Kommentar på “Thai massasje fredrikstad sexse”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *