Svenske stikkende smerter i magen

svenske stikkende smerter i magen

Smerter fra urinveiene, smerter som stammer fra urinveiene - blærebetennelse og andre infeksjoner - gir som regel også andre symptomer. Gynekologiske tilstander gir ofte smerter nede i magen på den ene eller på begge sider. Nederst til venstre tar tykktarmen en kraftig sving som kan gi ganske så kraftige smerta idet avføringen passere :-( Dem er ofte dunkanes og kan gi litt stråling til området rundt (kan ligne på eggstokk stikkninga for dem som har hatt cysta dær) I tarman. Var hos kiropraktor, men han ga opp. Ikke sjelden kan stress, bekymringer, sjelelige og sosiale problemer lede til ubehag og smerter i magen. Tilstander som gir irritasjon av bukhinnen er minst smertefulle når man er helt. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Det kan være hyppig eller sviende vannlating, og da er det ikke så mye tvil om årsaken. Alkohol kan være utløsende faktor ved betennelse i spiserør, magesekk, bukspyttkjertel og magesår.

Gravid vondt: Svenske stikkende smerter i magen

Sex drammen linni meister fuck 740
svenske stikkende smerter i magen Æ har sagt d hær massasje gjøvik japanese porno før å sier d igjen :-) Vi gravide kan få ondt i magen, altså tarman/fordøyelsen som alle andre, men vi blir automatisk bekymra for at det e nåt galt med babyen! Det behøver ikke å være egentlig ubehag, bare en fornemmelse. Dessvere er det ofte svært vanskelig å finne årsaken til slike plager.
Thai massasje strømstad freesex 566
Svenske stikkende smerter i magen 693
svenske stikkende smerter i magen

Stikkende /lynende: Svenske stikkende smerter i magen

Dette er tilstander som som regel går over av seg selv uten behandling. . Avhengig av hva som mistenkes som bakenforliggende årsak, kan pasienten bli henvist til bildediagnostisk undersøkelser som ultralyd, CT eller MR, eller spesielle undersøkelser som gastroskopi og koloskopi. Derfor er det gjerne en god ide å kontakte legen og kanskje bli undersøkt, så du kan få en forklaring.

En Kommentar på “Svenske stikkende smerter i magen”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *