Stikninger i magen gravid sophie el bryst

stikninger i magen gravid sophie el bryst

Litt avhengig av hvor symptomene dine sitter kan en vanlig røntgenundersøkelse av ryggen din også være grunn til å få tatt. Les mer om dette. Dette bedret seg noe etter de par første dagene. Humøret varierte veldig, men jeg var blitt advart av klinikken at det kunne komme av hormonene jeg tok (særlig østrogenet, tror jeg). For det andre så reagerer ihvertfall jeg på at noen roter rundt i livmoren min, noe som skjer både ved inseminasjonsforsøk og innsett av embryoer, så det kan skape uro i underlivet i seg selv og lett feiltolkes som positive symptomer.

Hva var: Stikninger i magen gravid sophie el bryst

Er helt sikker på at det vil gå bra, men er greit å få sjekket det opp likevel. Ingen stikking, murring eller andre "vondter bare super-ømme pupper. Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger, eller din egen fastlege. stikninger i magen gravid sophie el bryst stikninger i magen gravid sophie el bryst

Stikninger i magen gravid sophie el bryst - Stikking i underlivet

Jeg har imidlertid også fire negative inseminasjonsforsøk bak meg. Du kan avtale med legen din om dere skal gå videre med CT etter at ultralydundersøkelsen er gjort. I begynnelsen skyldte jeg på forkjølelsen, men da den gikk over, måtte jeg lete etter andre grunner. For det tredje ser jeg heller ikke bort fra at jeg kan ha blitt befruktet ved ett eller flere av inseminasjonsforsøkene, men at embryoet ikke har fått festet seg etterpå. Trettheten begynte riktignok da jeg begynte med progesteronen, men den ble enda verre med tiden. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet.

Mammanett (KK Mamma: Stikninger i magen gravid sophie el bryst

Jeg fikk positiv test i går, så er like spent og glad som deg. Jeg tror nok mest sannsynlig at det ikke er kreft eller alvorlig sykdom som er forklaringen på plagene dine og at de vil gå over av seg selv. Når det gjelder testing er det vel best å teste den dagen for IKM, men selv klarer jeg aldri å vente så lenge. Forsåvidt normaltilstand for meg, men enda mer ekstremt enn vanlig. Det hører med til historien at jeg brukte embryoglue, så vet ikke om det kan ha irritert livmorslimhinnen litt ekstra.

Stikninger i magen gravid sophie el bryst - Stikninger, i Hodet

Symptomene mine(veldig tidlige symptomer ganske svimmel og kvalm samt opplåst i magen og rumling fra ca 2d etter EL(har det fortsatt kraftige stikninger i eller press i magen, litt halsbrann, av og til rar smak i munn, dette ca 1uke etter. Dette er mitt første rugeforsøk, men jeg har vært naturlig gravid to ganger tidligere - en gang satt fosteret fast i egglederen, og en gang kom det fram dit det skulle. Men du har jo mange symptomer da: stølhet i magen, ømme bryster, brystvorter, tykk utflod og det du kjenner i magen din. Det eneste som hjalp var å småspise litt hele dagen, men noen dager måtte jeg tvinge maten i meg da alt virket litt smakløst. Men gikk til legen og har tatt blodprøve, skal igjen i morgen, og får svar på fredag om alt er som det skal. Testet ikke før offisielt anbefalt 14 dager etter befruktning, men streken kom fram veldig raskt til tross for at den var svak. Det ser ut som tilsvarende tråd på dette tema inne på Klikk er mye mer aktiv enn denne, men tenkte jeg kunne gjøre mitt for å få den i gang her inne igjen. Andre ganger var jeg plutselig sulten som en ulv, enorme pupper par massasje oslo men det var gjerne litt utpå dagen og kvelden. Men et par dager til må det vel gå før du tester deg. Ikke alle som får "alle" symptomer. Hold meg oppdatert, lykke til! Jeg hisset meg også mye lettere opp enn vanlig, men det begynte allerede med østrogenstimuleringen, så vanskelig å vite hva som var hva, selv om jeg også gjenkjente det fra tidligere svangerskap. Etterhvert begynte jeg også å få sterke preferanser på mat (pleier ellers å være veldig lite kresen og liker det meste). Natt til rugedag 8 tiltok mensmurringene i styrke, og da jeg våknet til rosa farge på toalettpapiret neste morgen, sank hjertet i brystet. Leste senere at dette skjer med rundt halvparten av alle gravide. For å få en avklaring på dette vil jeg foreslå at legen din tar en omfattende helsesjekk med blodprøver samt at det i første omgang bestilles en ultralyd av magen. Så det går visst an å kjenne tidlige symptomer). Og sist, men ikke minst, så kan alt østrogenet og all progesteronen vi stapper i oss ifbm. Jeg la spesielt merke til at jeg var uvanlig lettrørt og kunne begynne å gråte umiddelbart for den minste lille triste ting jeg tilfeldigvis leste om vilt fremmede. Kunne bare spise små porsjoner, ellers fikk jeg sure oppstøt. Hadde også mye murringer i korsryggen, av den typen jeg egentlig bare forbinder med spontanabort eller veldig kraftig menstruasjon. Synes det høres så lovende. Uroen begynte bare noen få timer etter innsett. Du skriver at du er litt overvektig, og hvis det er vanskelig å få full oversikt med ultralyd er det en CT av magen som er neste undersøkelse, men en slik undersøkelse innebærer en del stråling og bør ikke gjøres med mindre det er medisinsk.

Om stikninger i magen gravid sophie el bryst

Vis alle innlegg av stikninger i magen gravid sophie el bryst →

En Kommentar på “Stikninger i magen gravid sophie el bryst”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *