Nar du skal avslutte en venner med fordeler forholdet aust agder

Verdenskrig for å hindre folkenes rett til selvbestemmelse og demokrati. Opptrappingens År Fullskala Verdenskrig under Utvikling Det Anglozionistiske Imperiet, dets nazi-allianse og øvrige Vasallstater, fortsetter opptrappingen mot Verdenskrig. Det ser vi med stor glede resultatet av i Aleppo i dag. Samtidig har den russiske marinen funnet det nødvendig å forsterke vaktholdet ved den nye Kerch-Krim-broen med andre marinefartøyer siden ukrainske politikere og amerikansk media har tatt til orde for å sprenge den. Dermed går krigen inn i en ny fase hvor det er to områder regjeringsstyrkene må frigjøre: Nordvest hvor Tyrkia står med store styrker som såkalt fredsbevarere. For ordens skyld kan vi ta med at USA selvsagt benekter myrderiene. Selv drukkenbolten og tufsen Jeltsin forsto da at det tiåret som var gått siden Sovjet-Samveldet imploderte var en for Russland katastrofal periode. Okkupanter er et bedre ord, men de har nå en avtale om å være der.

Nar du skal avslutte en venner med fordeler forholdet aust agder - Strapon Lesbian Orgasms

USA's angrep på Nord-Korea må sees i sammenheng med sivilisasjonskrigene mot Islam, Russland og Kina. For ikke å glemme Sylvi Listhaugs taktiske utspill i valgkampen som FRP vant valget. På toppnivå finnes det ingen fløyer i Sumpen, men kun makthegemoner for det Anglozionistiske Imperiet med dets kjerne av jødiske finansoligarker.

Om nar du skal avslutte en venner med fordeler forholdet aust agder

Vis alle innlegg av nar du skal avslutte en venner med fordeler forholdet aust agder →

En Kommentar på “Nar du skal avslutte en venner med fordeler forholdet aust agder”

  1. 3.1 sosialkonservativt konomisk system Demokratene. Kim Jong-Un - Donald Trump. Donbass i sentrum for Geopolitikkens.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *