Når får man vite skatteoppgjøret troms

når får man vite skatteoppgjøret troms

April for lønnstakere og pensjonister. Start allerede nå med å innhente dokumentasjonen du trenger som lønns- og trekkoppgave fra arbeidsgiver, årsoppgaver fra banker og annen relevant dokumentasjon som sier noe om inntekten, gjelden og formuen din i 2016. Angående selve skatteoppgjøret : Skatteoppgjøret i 2013, første skatteoppgjørspulje er klar. Mai for næringsdrivende, så det skulle være god tid til å sjekke og gjøre endringer om nødvendig, skriver pressesjefen. Ikke utsett, mange venter med å levere selvangivelsen sin til siste liten, men jo nærmere fristen du kommer, jo vanskeligere blir det også å få hjelp dersom du skal gjøre endringer, sier finansrådgiver i DNB, Hanna Folkvord til NRK.

Når får man vite skatteoppgjøret troms - Pupper, bryster

August, skatteoppgjøret, andre pulje sendes ut, september ptember. Vi tar hensyn til helligdager og andre utsendelser fra Skatteetaten. Ifølge, e24 samler denne loven reglene som tidligere lå spredt i ligningsloven, merverdiavgiftsloven og forvaltningsloven. Pass på at alt om inntekten, gjelden og formuen din er med, og at du har fått de fradragene du har krav på, sier pressesjef Merete Bergeland Jebsen i Skatteetaten til NRK. når får man vite skatteoppgjøret troms

Videos

French Ma Tuyauterie Refoule Vite Un Plombie. når får man vite skatteoppgjøret troms

Når får man vite skatteoppgjøret troms - Thai Jenter

Hun understreker at det først og fremst er ditt ansvar å sørge for at Skatteetaten får riktig informasjon om deg og dine penger. Er det feil eller noe som mangler, må du fylle det ut i Altinn. Februar.februar, skattemelding (selvangivelsen) du skal ha mottatt oppgavene du trenger. Få vårt nyhetsbrev levert på epost. Skattemelding (selvangivelsen) for formues- og inntektsskatt lønnstakere og pensjonister utsendelse på papir starter. Samme frist, fristen for å sjekke at alt stemmer og levere inn eventuelle endringer er som tidligere;. Første pulje med skatteoppgjør kommer. Noen som vet når resten får? Deretter blir det løpende oppgjør fram til. Navnet «selvangivelse» eksisterer derfor ikke lenger, den har skiftet navn til «skattemelding for formue og inntekt». Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift? Du bør blant annet sjekke at opplysningene stemmer med det du har fått fra bank, arbeidsgiver, borettslag og så videre, sier Bergeland Jebsen. Tidligere har det vært ulike datoer avhengig av om du er registrert til å få skattemeldingen på papir eller elektronisk. Mai, aksjeoppgaven frist for levering av oppgave. April og nå åpner de fleste den digitalt i Altinn, skriver pressesjef i Skatteetaten, Merete Bergeland Jebsen, i en epost til. Juni, skriver Skatteetaten på sine nettsider. Mai, skattemelding (selvangivelsen) når får man vite skatteoppgjøret troms for formues og inntektsskatt lønnstakere og pensjonister frist for å endre og levere i, forskuddsskatt for personlige skattytere frist for betaling i, skattemelding (selvangivelsen) for formues- og inntektsskatt personlig næringsdrivende frist for å levere.

Om når får man vite skatteoppgjøret troms

Vis alle innlegg av når får man vite skatteoppgjøret troms →

En Kommentar på “Når får man vite skatteoppgjøret troms”

  1. Flere millioner nordmenn får vite om. Homofil er noe man er, ikke. Sjekk skattemeldingen din på mobil eller..

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *