Hva er forskjellen vitser kongsberg

hva er forskjellen vitser kongsberg

Hva får man hvis man stapper en Europalle i ræva på en neger? Katter kan grave dem opp. Hva kaller du en pakkis som kjører Rolls Royce? Hva kalles det om en bil krasjer mot en fjellvegg med fire jøder i den? Hva kaller man en låve med 100 døde pakkis? Sleng en jøde til i peisen, er du snill." Vet du hvor mange jøder man får inn i en Lada?

Hva er forskjellen vitser kongsberg - Negervitser, Jødevitser Og

Hva har du når du har 1000 jøder på havets bunn? Hva er svart, hvite øyner og banker på et glass? Hvordan får man et negerbarn til å slutte å hoppe i sofaen? Skrek Ali, - nå her jeg vært hvit i snart 20minutter og allerede nå begynner jeg å bli dritt lei pakkiser!

Videos

Tiener Lisa lust er wel pap van.

Vitser: Hva er forskjellen vitser kongsberg

Hvorfor smiler alltid Stevie Wonder? "Det skal vi nå se på". Han tenkte at kan denne mannen greie det, så kan vel jeg også.

Hva er forskjellen vitser kongsberg - Hva

"Hvordan tjene penger!" Hvorfor hasten jødene til butikk salget? Men da de kjørte over noe på veien, så de i speilet og nynnet - Roser er røde, fioler er blå, muslimer er brune og vanskelig å sjå" Jei være Norsk og jei snakke Norge Jei jobbe på en isfrabikk og når noen sier pakkis. Fordi det bare er en av en million som faktisk jobber. Hva sier den norske julenissen om 5 år? Vet du hvorfor negere går uten truse om sommeren? Hva sier den pedofile jøden til top 10 dating sites excort oslo barna han møter på gata? En jødisk mann går inn i på passkontoret for å skaffe seg et vise for å forlate landet. De ser begge forlokkende ut når de henger i et tre. En pakkis som akkurat hadde flyttet til Norge, gikk langs en vei og hutret og frøs. For at fluene skal holde seg unna paien. Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen. "Umulig" sier de, "de tar ikke imot jøder." Han peker på England. Så far tar opp tjue kroner, gir gutten ti kroner og ber om en tier i vekslepenger. Setter bilen i revers. Alle barna gjemmte seg i snøen unntatt Greger, han var neger. Hva trenger du seksti kroner til? Prøv også, discorden eller stikk innom /r/chess og se hvordan det går med Magnus. Hva er en negers forspill? Når hagla er varm, er negeren kald. Fordi han ikke vet at han er svart. Forhold deg til norsk lov, ut over disse punktene, så gjelder reddiketten og regler for Reddit som helhet. Hvorfor har jødene så store neser? Hvor lang tid bruker ei negerhore på å få ut dritt? Hva er forskjellen mellom en neger og en pitbull? Hva får man når man krysser en neger og en gorilla? De sto på alle 4 når de ble lakkert.

Om hva er forskjellen vitser kongsberg

Vis alle innlegg av hva er forskjellen vitser kongsberg →

En Kommentar på “Hva er forskjellen vitser kongsberg”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *