Gravid vondt nederst i magen feite

Nynorsk Eit einsamt haustblad Her skulle vi skrive om problemer tenåringer må igjennom. (Tentamensoppgave 2004) Bokmål Snøengelen En kjærlighetshistorie med en trist slutt. Nynorsk Søsteren min Om en naiv brors syn på livet. Bokmål Blodig natt Et kjærlighetsforhold får en voldsom avslutning. Bokmål Det hvite rom Den var ikke så bra, men legger den ut likevel.

Gravid vondt nederst i magen feite - Fodmap Frisk og

Tentamen i norsk 2009. Bokmål Mordet En historie om en kaldblodig morder. Bokmål Spor i sanden En liten gutt blir funnet drept. Bokmål Elsker, elsker ikke Oppgaven handlet om kommunikasjon og om hvordan ord kan såre/aldri glemmes av personen som hører dem.

Gratis: Gravid vondt nederst i magen feite

gravid vondt nederst i magen feite 255
Massasje porsgrunn hva smaker fitte 608
Ålesund eskorte sextreff stavanger 542
Oslo call girls norske jenter sex Nynorsk Henrietta Lacks and. Bokmål En tinnboks full av brev En novelle/kjærlighetshistorie fra krigen. Stiloppgåve i norsk,.klasse. Bokmål Farlig leik En novelle om Robert som er svært glad i å brenne ting. Nynorsk Stien Novelle som handler om en reise, og et voldsomt møte med andre kulturer.
gravid vondt nederst i magen feite

Hva Smaker Fitte: Gravid vondt nederst i magen feite

Karakter: 5/6 (Noenpar slurve-skrivefeil) Bokmål Knuter Om en jente som ikke har det så bra. Bokmål Swerd VS Mokk En historie om spesialagenten Swerd og diktatoren Mokk. Bokmål Drugs Fortelling om stoffmisbruk i "jeg"-form. Bokmål Rødt En kort, litt psyko novelle. Klassetrinn: Mobbing, utestengelse, selvfølelse, gutter og forelskelse. Engelsk Din henrivende tjener En spøkelseshistorie om en jente som bor helt alene i en hytte i skogen. Nynorsk Bang, bang/Trigger-happy God, skremmende novelle om galskap og skytevåpen - og det å ta grusomt feil. Karakter: 4 Bokmål Innsamling. Hjelper det å maskere seg? Om en kvinne som opplever gravid vondt nederst i magen feite det å måtte ta en abort. Bare kom med tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk! Bokmål Det siste øyeblikk Tittelen sier vel sitt. Bokmål Erten Det er ikke greit å være liten. Bokmål Jeg elsker deg En romantisk novelle, men en uventet slutt. Handler om en jente som blir voldtatt av stefaren. Nynorsk Rettens gang Novelle som handler om et ran som ender med drap. Den eine er veldig sjalu på den andre og begynner å lage bråk for henne! Bokmål Brødrene Bertelsen To brødre som opplever store tabber alene i hjemmet i løpet av bare en uke. Trist ending, men den var fin for han. Nynorsk Gutten med capsen En fortelling om en gutt og hans caps (capser) sett i fra en venninnes synsvinkel. Mange feil (sidemål men vil du ha den, får du rette den selv Nynorsk Tekstmelding Handler om Jannicke som er forelska i Morten og som sender tekstmeldinger. Klasse) Bokmål Vikaren En utdannet lærer som kun får vikarjobber og har opplevd "umulige elever". Les og bedøm. Karakter: 5 Bokmål Et mareritt Drøm og virkelighet, hvor går grensen? Bokmål Historien om ingenting En historie om ei jente. Ei vakker jente med en trøblete oppvekst og en rotløshet i seg. Bokmål Nedturen Handler om ei jente som mister faren sin.

En Kommentar på “Gravid vondt nederst i magen feite”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *