Erotiske sider massasje i bergen

erotiske sider massasje i bergen

Av denne grunn har vi oppnådd å bli sertifiserte terapeuter innen mange former for massasje: akkupressur, klassisk svensk massasje, dyp hud massasje, intuitiv balinesisk massasje, Lomi Lomi massasje, Yumeiho massasje, refleksologi og lymfe massasje. Besøk oss hos Eden Tantrisk Massasje Bergen! Vi har en flott beliggenhet i sentrum, fullt utstyrt og med flere behandlingsrom. Vi vil introdusere nyttige verktøy og nye vaner, påvirke ditt sinn slik at du åpner for en bedre forbindelse med deg selv og andre; også på et kjærlighetsfullt plan. Vi nevnte blant annet elementer av mindfullness, Ka Huna, aromaterapi, cromoterapi og lyd terapi. Vi er alle Tantriske terapeuter som betrakter kunsten i en massasje til å være fundamental til oss mennesker. Personlig vekst og mening er fundamentalt på det menneskelige plan. Vårt Senter, eden Tantrisk Massasje Bergen befinner seg i hjertet av Bergen.

Erotiske sider massasje i bergen - Bergen

Eden Tantrisk Massasje Bergen står for kjærlighetens språk og sensitiv kommunikasjon gjennom berøring. Dette har brakt oss frem til metoder basert på Holistiske Terapier med opprinnelse fra Tantra og ekte Tantrisk visdom. Eden Tantrisk Massasje Bergen tilbyr deg en unik tilgang til det essensielle i den Tantriske lære. Vi bærer på mye historikk og erfaring, et liv fullt av valg og retning. Eden Tantrisk Massasje Bergen består av et team med unge, vennlige og optimistiske mennesker som utfører våre tjenester med stor innlevelse og lidenskap.

Dette er oss: Erotiske sider massasje i bergen

Livet har sine gode og dårlige sider. En ro i sinnet; erotiske sider massasje i bergen fri fra hverdagens mas og krav; et pusterom der du kommer i kontakt med deg selv. Vi har som målsetting å veilede deg til å ta de riktige valgene som gir en dyptgående, ydmyk og personlig vekst på et spirituelt plan. Vi ønsker å dele vår kunnskap og hjertevarme; basert på vår innlevelse i den Tantriske visdom. Denne visdom har vi rafinert til et konsept som nå kan tilbys hos oss i Eden Tantrisk Massasje Bergen. Besøk oss og åpne deg opp for en magisk reise gjennom sanser, hjerte, sinn og indre liv. Gjennom mange år har vi studert og utvekslet erfaring med andre sertifiserte terapeuter. Vi har studert emnet i mange år og praktiserer etter velkjente metoder av Tantrisk massasje og Tantrisk veiledning. Avtal en time hos oss og la våre erfarne hender, generøse hjerter og intuitivt sinn lede deg til en unik opplevelse; Eden Tantrisk Massasje Bergen. Vi gir næring til livets grunnleggende energier, følelsen av å bli verdsatt, utvalgt, glad over å være den. Vårt mål, ved Eden Tantrisk Massasje Bergen har vi som målsetting å formidle vår kunnskap og tjenester til så mange mennesker som mulig og dermed tilby en mulighet for et lykkeligere liv. Alt tilrettelagt for optimal avspenning, nytelse og ro i sinnet. Du får svar så snart vi er tilgjengelige. Massasje Bergen, tantrisk, massasje, senter. Denne indre harmoni er nært knyttet opp mot din seksuelle energi som igjen balanserer dine biologiske, kjemiske, emosjonelle og mentale tilstander. Livet har sine gode og dårlige sider. Vi har som målsetting å veilede deg til å ta de riktige valgene som gir en dyptgående, ydmyk og personlig vekst på et spirituelt plan. Eden Tantrisk, massasje Bergen står for kjærlighetens språk og sensitiv kommunikasjon gjennom berøring.

En Kommentar på “Erotiske sider massasje i bergen”

  1. Naken model sex med damer Norge.. Registreringen hos Solidlove er gratis for. Sex treff Norge, sex date med.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *