Eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste

eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste

Gjennomsnittsmannen på elitesingles ønsker seg en kvinne som ikke er over ett år yngre enn seg selv. The evolution of mind: Fundamental questions and controversies, (s. Trond Viggo Grøntvedt sjekket også tallene fra Statistisk sentralbyrå for alder ved giftermål. Som vi ser av grafen, foretrekker yngre kvinner menn som ikke er mye yngre enn dem selv, heller litt eldre. Journal of Social, Evolutionary, and Cultural Psychology, 7, 23949. Vilkår og betingelser og, felles nettsted. Det er lettere for en forsker å forutse hvilket ideal du søker, enn hvem du faktisk er kjæreste med. Sex differences in human mate preferences: Evolutionary hypotheses tested in 3 cultures.

Forum: Eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste

Videre kan man si at en kvinnes attraktivitet eller partnerverdi påvirkes av hennes reproduktive verdi. Nok en gang er kritikken uvitenskapelig! Jeg er såpass gammel at jeg husker Øyvind Blunk sin skikkelse Reidar, som hadde en Samantha Fox-plakat en fjortis som ble tiltrukket av en noe eldre (enn seg selv) kvinne med svært tydelige østrogenmarkører (et superstimulus, no pun intended). De trygghetssøkende kvinnene vil vanligvis pleie selvfølelsen til den eldre, "selvsikre" helten med beundring og hengivelse, noe som han finner svært behagelig, inntil han blir redd for å miste henne og blir kontrollerende og/eller klamrende, noe som fører til at hun begynner tvile på forholdet. Dette er to av livets harde realiteter: Dersom du hadde en liste med krav til kjæreste, så kan det hende at du har måttet inngå noen kompromisser i hvem du til slutt endte opp med.

Videos

Wife sharing (wife angry at the husband who is filming her).

Eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste - Yngre menn

Langs y-aksen ligger fremtidige partneres ønskede aldergrupper for kvinner (gule linjer) og menn (blå linjer) - alle tall er gjennomsnittstall. Mange (særlig yngre) kvinner forveksler riktignok det å være stor i kjeften med stor selvtillit. Det er fullt mulig at kultur er forklaringen. Og siden man nevner innbilskhet her over - jeg synes ofte det er et adjektiv som kler en relativt stor andel av de "eldre" mennene.

Om eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste

Vis alle innlegg av eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste →

En Kommentar på “Eldre kvinne søker yngre menn jenter søker kjæreste”

  1. Historien er all like. For Når den yngre.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *